AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kafasını kesmek

Kahve falında köpek kafasını kesmek

Kahve falında köpek kafasını kesmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, muradın yerine geleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kafası kesmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek uzaktan haberler işiteceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kedi kafası kesmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin kafasını kesmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir