AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun felç olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun felç olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun felç olduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, markasını duyuracağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun felç olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu felç görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun felç olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü felç olmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek başarıya giden yolların açık olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü felçli görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet eder.

Kahve falında felçli kadın görmek hayata küseceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir