AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü felç olmak

Kahve falında yüzü felç olmak

Kahve falında yüzü felç olmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü felç olmak gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işarettir.

Kahve falında yüz felci olmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felç olmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek hayallerin gerçekleşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne felç gelmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir