AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli kadın görmek

Kahve falında felçli kadın görmek

Kahve falında felçli kadın görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında felçli kadın gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Kahve falında felçli kadın görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında ağzının felç olmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında felç geçiren birini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek rızkının eksileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı felçli görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini felçli görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü felçli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir