AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü felçli görmek

Kahve falında yüzü felçli görmek

Kahve falında yüzü felçli görmek doyasıya sefasını süreceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına inanılır.

Kahve falında yüzü felçli gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü felç olmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne felç gelmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek güzel günlerinin geride kalacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yol yordam öğretileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü felçli görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüz felci olmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir