AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu felç görmek

Kahve falında çocuğunu felç görmek

Kahve falında çocuğunu felç görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu felç gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında çocuğunun felç olduğunu görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu felç görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi felç görmek zinde kalacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini felç olduğunu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalettir.

Kahve falında birinin felç olduğunu görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir