AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci olduğunu görmek

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek stresinin çoğalacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek yaşamını kolaylaştıracağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü felç olmak bolluk ve bereketin artacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işarettir.

Kahve falında yüz felç olmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne felç gelmek üzüntülü bir döneme girileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir