AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, garanti olacak makama oturacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir