AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hile ile mal elde etmeye, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boyun uzadığını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek kalp kırıklığına neden olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir