AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek kendini yiyip bitireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir