AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek maddi gücünün azalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyun uzadığını görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kendisine ev alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir