AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında boyun uzadığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir