AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, giderlerin artış göstereceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalettir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir