AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun uzadığını görmek

Kahve falında boyun uzadığını görmek

Kahve falında boyun uzadığını görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, eksiklerinin farkına varacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında boyun uzadığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boyunun uzadığını görmek kurulu düzeninin olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, işindeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek borçların gittikçe artacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir