AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, itibarını geri kazanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun uzadığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir