AnaSayfa / Genel / Kahve falında altının eridiğini görmek

Kahve falında altının eridiğini görmek

Kahve falında altının eridiğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, aşık olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında altının eridiğini gördüyseniz:

  • Siz esnek veya aydınlatıcı olabilirseniz, o zaman herkesin sizin gibi davrandığını görebilirsiniz.

Kahve falında altının eridiğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet etmektedir.

Kahve falında insanların eridiğini görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alyansın eridiğini görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların eridiğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mumun eridiğini görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin eridiğini görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir