AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanların eridiğini görmek

Kahve falında insanların eridiğini görmek

Kahve falında insanların eridiğini görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında insanların eridiğini gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında insanın eridiğini görmek halsizleşeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında insanların eridiğini görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altının eridiğini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin eridiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında mumun eridiğini görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında alyansın eridiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında karin eridiğini görmek sıkıntı yaşanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar eridiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir