AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların eridiğini görmek

Kahve falında dağların eridiğini görmek

Kahve falında dağların eridiğini görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağların eridiğini gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağların eridiğini görmek hayırlı haberlere, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dağın eridiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eridiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında karin eridiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların eridiğini görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyansın eridiğini görmek istediği herşeye sahip olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir