AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz dağının eridiğini görmek

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz dağının eridiğini gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın eridiğini görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağların eridiğini görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin eridiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun eridiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonun eridiğini görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Kahve falında buzların eridiğini görmek güzel günlere kavuşacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karin eridiğini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir