AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin eridiğini görmek

Kahve falında ellerinin eridiğini görmek

Kahve falında ellerinin eridiğini görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerinin eridiğini gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında ellerinin eridiğini görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karların eridiğini görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında sabunun eridiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altının eridiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzların eridiğini görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların eridiğini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın eridiğini görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün eridiğini görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir