AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin eridiğini gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin eridiğini görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin eridiğini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında dağın eridiğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanın eridiğini görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında karin eridiğini görmek sohbetinin bozulacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında eridiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunun eridiğini görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir