AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansın eridiğini görmek

Kahve falında alyansın eridiğini görmek

Kahve falında alyansın eridiğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında alyansın eridiğini gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Kahve falında alyansın eridiğini görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında karların eridiğini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında altının eridiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin eridiğini görmek şansın ve bahtın da açılacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında insanların eridiğini görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin eridiğini görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun eridiğini görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında demirin eridiğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir