AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumun eridiğini görmek

Kahve falında mumun eridiğini görmek

Kahve falında mumun eridiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mumun eridiğini gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında mumun eridiğini görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altının eridiğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin eridiğini görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında insanların eridiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağların eridiğini görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişin eridiğini görmek diplomalı kimse olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Kahve falında karların eridiğini görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında buz dağının eridiğini görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir