AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, en yukarılara çıkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu tehlikede gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek sorunların ardı ardına geleceğine, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Kahve falında tehlikeli balık görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kendini tehlikede görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir