AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tehlikede görmek

Kahve falında kendini tehlikede görmek

Kahve falında kendini tehlikede görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini tehlikede gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tehlikede olmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında kendini tehlikede görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli yol görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tehlike atlatmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir