AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeli araba kullanmak

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tehlike atlatmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kendini tehlikede görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kariyerinde atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir