AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, zamandan da kar edeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tehlikede olduğunu gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Kahve falında birini tehlikede görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tehlike atlatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli balık görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir