AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeden kurtulmak

Kahve falında tehlikeden kurtulmak

Kahve falında tehlikeden kurtulmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikede olmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir