AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeli balık görmek

Kahve falında tehlikeli balık görmek

Kahve falında tehlikeli balık görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tehlikeli balık gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tehlikeli balık görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tehlikeden kaçmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlike atlatmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, huzurlu, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, kulluk derecesinin artmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir