AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek uzak bir yola gidileceğine, gelirinin düşeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayaller kurulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli balık görmek mutluluğunun da artacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek büyük paralar kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir