AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, planlarının bozulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tehlike atlatmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek çok iyi mevkilere geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tehlikeli balık görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir