AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı suda boğmak

Kahve falında yılanı suda boğmak

Kahve falında yılanı suda boğmak zenginliğe kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, büyük bir servete kavuşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı suda boğmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.

Kahve falında yılanı suda boğmak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında suda insan boğmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda birini boğmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini suda boğmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında suda adam boğmak çocuk sahibi olunacağına, yüzünün kızaracağına işarettir.

Kahve falında insanı suda boğmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini suda boğmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir