AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sopayla dövmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla birini dövmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini sopayla dövmek onlar tarafından çok sevileceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli sopalı birini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun sopa görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çivili sopa görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir