AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopayla birini dövmek

Kahve falında sopayla birini dövmek

Kahve falında sopayla birini dövmek başka işler deneyeceğine, rahatlığa ereceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sopayla birini dövmek gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Kahve falında birini sopayla dövmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek iş hayatında terfi alınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sopayla dövmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sopayla birini dövmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini sopayla dövmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Kahve falında tahta sopa görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sopa görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir