AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sopalı birini görmek

Kahve falında eli sopalı birini görmek

Kahve falında eli sopalı birini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eli sopalı birini gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında elinde sopa görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eli sopalı birini görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli sopalı adam görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sopayla adam öldürmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık sopa görmek sıkıntılarının artacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birini sopayla dövmek asla yüksünmeyeceğine, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir