AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sopayla dövmek

Kahve falında birini sopayla dövmek

Kahve falında birini sopayla dövmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında sopayla dövmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işaret eder.

Kahve falında sopayla birini dövmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birini sopayla dövmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini sopayla öldürmek ettikleri duanın kabul olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işarettir.

Kahve falında sopayla kavga etmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında elinde sopa görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir