AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopayla dövmek

Kahve falında sopayla dövmek

Kahve falında sopayla dövmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, onlarla arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında eşini sopayla dövmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında sopayla birini dövmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Kahve falında sopayla dövmek yeni hobiler edinileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla dövmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sopa görmek sorunsuz geçeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında sopa çubuk görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek geçim sıkıntısının olmayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir