AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sopayla dövmek

Kahve falında eşini sopayla dövmek

Kahve falında eşini sopayla dövmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, daha çok iş yapacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında eşini sopayla dövmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sopayla dövmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında sopayla birini dövmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Kahve falında birini sopayla dövmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sopa görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sopa atmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir