AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sopa görmek

Kahve falında uzun sopa görmek

Kahve falında uzun sopa görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, geçim derdi yaşamayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında uzun sopa gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Kahve falında uzun sopa görmek darp edileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına inanılır.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında sopa yemek elindeki herşeyi kaybedeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden sopa yemek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık sopa görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sopayla kavga etmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ince sopa görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında eşini sopayla dövmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir