AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi dudaktan öpmek

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, suçlamalardan aklanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında annenin dudağından öpmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek kavgaların biteceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir