AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boğazını kesmek

Kahve falında kızının boğazını kesmek

Kahve falında kızının boğazını kesmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında kızının boğazını kesmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın boğazını kesmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini boğazını kesmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek eşlerin boşanacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir