AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının boğazını kesmek

Kahve falında babasının boğazını kesmek

Kahve falında babasının boğazını kesmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında babasının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında babasının boğazını kesmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek her zaman neşeli olacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin boğazını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında adam boğazını kesmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kendi boğazını kesmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kadının boğazını kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir