AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan boğazı kesmek

Kahve falında insan boğazı kesmek

Kahve falında insan boğazı kesmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında insanın boğazını kesmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan boğazı kesmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında insanı boğazından kesmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir