AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sevap işleyeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla el kesmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla peynir kesmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla et kesmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir