AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını ıslatan bebek görmek

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalettir.

Kahve falında altını ıslatan bebek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek pek çok olumlu gelişmelere, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında altını ıslattığını görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir