AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, gelirinin azalacağına, emrinde insan çalıştıracağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında altını ıslatmış bebek gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek darlanacağına, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında altına ıslatmak ticaret ehli kimse olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına inanılır.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak ilerleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında altını ıslattığını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir