AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, dertlerden kurtulmaya, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek hoşgörülü biri olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında altını ıslattığını görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek üzüntü yaşamaya, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek kişinin kazancının artacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir