AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, evlat sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir