AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altını ıslattığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak onlara değer vereceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir