AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin altını ıslattığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altını ıslattığını görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında altına ıslatmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının altını ıslattığını görmek ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir